Junior Sales Vacature | Traineeship tot zelfstandige professional | Intensief samenwerken met lokale startups tot aan de bekendste merken ter wereld!

 • Kan jij vraag en aanbod goed bij elkaar brengen?
 • Honger voor kennis, maar wil je tegelijkertijd ook met je voeten in de modder staan?
 • Zoek jij een organisatie dat jou de vrijheid geeft én tegelijk de juiste aansturing en begeleiding?
 • Met een zeer uitgebreid trainings- en coaching programma?
 • Op een erg fijne werkplek op het bruisende Leidseplein?

Lees dan snel verder!

Finest People: Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People is een Recruitment Consultancy dat al sinds 2010 is gespecialiseerd in het bouwen van Digital Sales & Marketing teams voor o.a. de top 50 bedrijven grootste bedrijven.

Omdat wij een specialisatie focus hebben en industrie agnostisch zijn, hebben wij klanten over de hele breedte in verschillende industrieën. Van een startup tot de grootste namen ter wereld.

Van TikTok, Tommy Hilfiger, LG, KLM, Pinterest, Samsung en Skyscanner tot aan non-profit organisaties zoals Unicef. Hier mogen wij inmiddels over de 500 bedrijfsnamen aan toevoegen.

Het is niet voor niets dat de klassieker, “Het succes van een organisatie is niet “wat”, maar wie”, in ieder managementboek staat geschreven. Je kunt er namelijk niet omheen dat een goed recruitmentsysteem aan de basis staat van een succesvolle organisatie.

Maar het feit is wel dat dit idee nog niet in één lijn staat met de algemene reputatie van recruitment. Ons ultieme doel is om daar verandering in te brengen: Lead by example to give recruitment a better name.

Centraal bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling

Iedere atleet weet dat het hebben van een goede kern aan de basis staat van de prestaties. Onze kern is ontwikkeling. Wij ontwikkelen onze klanten en kandidaten, maar het begint bij jouw eigen ontwikkeling.

Leren en groeien houdt niet op bij het afstuderen. Wij stimuleren jou om aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling te werken. Dus niet alleen zakelijk.

De gedachte daarbij is dat als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen dat dit ook correleert in je werk. Persoonlijk geluk en succes reflecteert ook op geluk en succes op de werkvloer.

Onze eerste kernwaarde sluit daar goed bij aan, neem volledige verantwoordelijk. Je zult vast fouten gaan maken, maar geen zorgen. Wij begeleiden je daar wel bij. De som van fouten heet ervaring. En de som van ervaring heet succes.

Jouw nieuwe rol: Recruitment Consultant

Wij hebben een uitgebreid trainings- en coaching programma. Daarbij kom je onder de vleugels van succesvolle senior collega’s. We hebben een groot aantal vaste klanten, dus je komt in een warm bad. Stap voor stap willen wij jou klaarstomen om zelfstandig klanten te kunnen helpen in het opbouwen van hun digitale Sales & Marketing teams.

Jij gaat je focussen op een specifieke niche binnen Digital. Binnen deze niche help jij onze klanten met het aantrekken van schaarse specialisten binnen online marketing. Het leren kennen van je klanten en het in kaart brengen van de behoefte staat hierbij centraal.

Om vervolgens in de behoefte van de klant te voldoen, is het zaak dat wij de behoefte in kaart brengen van de schaarse doelgroep waar onze klanten naar op zoek zijn. Doelgroep analyses en continu het gesprek aangaan met de betere specialisten in de markt is de kern.

Wat drijft hen? Wat ziet men als een stap in hun carrière ten opzichte van hun huidige situatie? En vanuit daar help jij specialisten met zeer belangrijke momenten in hun leven: carrière switch!

Je richt jezelf op bestaande klanten, maar uiteindelijk trek jij ook nieuwe klanten aan en bouw jij daarmee banden op!

Het runnen van je ‘Eigen Business’

Het vak als recruitment consultant bevat meer disciplines dan sales alleen. Denk aan het adverteren van je vacature, analyseren van je doelgroep en je eigen activiteiten, je interpersoonlijke communicatieve en psychologische skills, etc.

Daarom zeggen we dat wij ondernemers zijn die goed kunnen verkopen. Een baan als recruitment consultant bij Finest People is het runnen van je ‘Eigen Business’.

Intern kun je promoveren en stappen maken. Wij hebben duidelijke richtlijnen wat we per stap verwachten, waardoor je alles in eigen hand hebt en niet afhankelijk bent van een mening of beoordeling. Jij bent daarin zelf verantwoordelijk voor jouw succes.

Omdat ontwikkeling bij ons centraal staat hoort het lezen van boeken ook tot jouw targets. Werk jij alleen aan jouw baan, maar niet aan jezelf, dan promoveer je niet.

Om in aanmerking te komen:

 • Je vindt sales te gek en wilt jezelf hierin altijd blijven ontwikkelen!
 • Groot gevoel voor verantwoordelijkheid en discipline
 • De omgeving is zeer vrij dus het moet uit jezelf komen!
 • Je bent empathisch, bent klantgericht en wilt waarde toevoegen aan organisaties.
  • Tegelijkertijd weet je wel op je strepen te staan.
 • Je hebt oog voor de kleine details! (how you do one thing is how you do everything).
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Geen uitstelgedrag. Als iets nog niet af is, dan maak jij het wel op dezelfde dag af.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Je start op een basissalaris tussen de €25.000 en €30.000 per jaar.
 • Uncapped bonussysteem (percentage van je eigen omzet)
 • Een uitgebreid ontwikkel-traject met trainingen en coaching.
 • Een erg fijne werkplek op het Leidseplein.
 • De kans om samen te werken en te leren van de beste sales specialisten in Amsterdam
 • Een goed gevulde koelkast en keuken om de lekkerste lunches te maken.
 • Fitnessabonnement, flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden
 • Remote werken vanuit het buitenland, betaalde borrels, incentive trips enzovoorts!

Klinkt dit als muziek in de oren?

Solliciteer dan via de knop of neem direct contact op via 020 8200 676!

Vragen over deze vacature?

Solliciteer op deze vacature

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Zo werkt Finest People:

Na je sollicitatie geven we je meteen een belletje. Tijdens dit telefoongesprek bepalen we samen of we een interview gaan inplannen of niet. Eerder contact? Je kunt ons altijd bereiken via 020 8200 676.
Voor het eerste interview kom je bij ons langs op kantoor. Tijdens dit gesprek maak je ook kennis met minimaal 1 andere collega waar je extra vragen aan kunt stellen.
Bij wederzijdse interesse plannen we een vervolggesprek in. Hierin laat je zien wat je in huis hebt a.d.h.v. een case presentatie.
Jij enthousiast? Wij enthousiast? Welkom bij het team!
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link