Recruitment Consultant bij Finest People Amsterdam

 • Op zoek naar een sales-/consulting baan met een sterke focus op ontwikkeling?
 • Binnen een fijn team waarin jij alle vrijheid krijgt jezelf te zijn en ideeën in te brengen?
 • Met een zeer uitgebreid trainings- en coaching programma?
 • Op een erg fijne werkplek op het bruisende Leidseplein?

Lees dan snel verder!

Finest People: Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People is een Recruitment Consultancy gericht op het hogere segment binnen online marketing. Wij helpen de toporganisaties van vandaag met het aantrekken van het beste online marketing talent in in Amsterdam en Singapore. Door middel van consultative sales bieden we een hoogwaardige dienstverlening, die naadloos aansluit op de behoefte van de klant.

Ontwikkeling

Bij Finest People zijn we open in onze communicatie en werken we altijd vanuit ons belangrijkste doel: ontwikkeling. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, – van de carrières van onze kandidaten, – van onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Omdat we het al sinds 2010 zo doen hebben we een goede naam in onze markt. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te zijn en om de aanpak te kiezen hoe jij jouw business en carrière inricht. Alle ideeën voor vernieuwing zijn welkom en je kan hier echt helpen bouwen aan de organisatie.

Daartegenover staat dat jij continu wilt blijven leren. Zowel specialistische (sales) skills als organisatorische skills. Persoonlijk geluk en succes reflecteert ook op geluk en succes op de werkvloer. Daarom bieden we je veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Jouw nieuwe rol: Recruitment Consultant

Als (junior/medior/senior) Recruitment Consultant bouw jij aan jouw eigen markt en je runt jouw eigen business. Maar dan wel met behulp van een uitgebreid trainings- en coachingsprogramma en onder de vleugels van succesvolle seniors. En we hebben een groot aantal vaste klanten, dus je komt in een warm bad.

Jij gaat je dus focussen op een specifieke niche binnen Digital. Binnen deze niche help jij onze klanten met het aantrekken van schaarse specialisten binnen online marketing. Het leren kennen van je klanten en het in kaart brengen van de behoefte staat hierbij centraal.

Om vervolgens in de behoefte van de klant te voldoen, is het zaak dat wij de behoefte in kaart brengen van de schaarse doelgroep waar onze klanten naar op zoek zijn.

Doelgroep analyses en continu het gesprek aangaan met de betere specialisten in de markt is de kern. Wat drijft hen? Wat ziet men als een stap in hun carrière ten opzichte van hun huidige situatie? En van daaruit help jij specialisten met zeer belangrijke momenten in hun leven: carrière switch!

Als (junior/medior/senior) Recruitment Consultant ben je constant in contact met de markt en weet jij sterke relaties op te bouwen met klanten en de beste online specialisten. En van daaruit maak je de match tussen de behoefte van de klant en van de online specialist.

As er een eerste match is, begeleid jij het sollicitatieproces zodat beide partijen een juiste indruk van elkaar krijgen. Hier neem jij een adviserende rol aan richting de specialist, en op managementniveau bij bekende organisaties. En je richt jezelf op bestaande klanten, maar uiteindelijk trek jij ook nieuwe klanten aan en bouw jij daarmee banden op!

Een baan als consultant bij Finest People bestaat uit een combinatie van Sales, (management & loopbaan-) Consulting, Online Marketing en het runnen van je ‘Eigen Business’.

Over jou:

 • Je vindt sales te gek en wilt jezelf hierin altijd blijven ontwikkelen!
 • Je bent niet bang om klantrelaties uit te bouwen en koude acquisitie te plegen
 • Je bent iemand die lange termijn relaties weet aan te gaan
 • Je bent ondernemend en je kunt aantonen dat je zelfstandig kunt werken.
 • Groot gevoel voor verantwoordelijkheid en discipline (de omgeving is zeer vrij dus het moet uit jezelf komen!)
 • Je hebt een klantgerichte houding en je wilt waarde toevoegen aan organisaties.
 • Je hebt oog voor de kleine details! (how you do one thing is how you do everything).

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Goed salaris en een sterk bonusschema
 • Een werkomgeving waarin jij jezelf volledig kan ontplooien in de richting waarin jij dat wil
 • Een uitgebreid ontwikkel-traject met trainingen en coaching
 • Een erg fijne werkplek op het Leidseplein
 • De kans om samen te werken en te leren van de beste sales specialisten in Amsterdam
 • Een lekker gevulde koelkast en keuken om de lekkerste lunches te maken
 • Fitness abonnement, flexibele werktijden, thuiswerk mogelijkheden, remote werken vanuit het buitenland, betaalde borrels, incentive trips enzovoorts!

Klinkt dit als muziek in de oren?

Solliciteer dan via de knop of neem direct contact op via 020 8200 676!

Vragen over deze vacature?

Solliciteer op deze vacature

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Zo werkt Finest People:

Na je sollicitatie geven we je meteen een belletje. Tijdens dit telefoongesprek bepalen we samen of we een interview gaan inplannen of niet. Eerder contact? Je kunt ons altijd bereiken via 020 8200 676.
Voor het eerste interview kom je bij ons langs op kantoor. Tijdens dit gesprek maak je ook kennis met minimaal 1 andere collega waar je extra vragen aan kunt stellen.
Bij wederzijdse interesse plannen we een vervolggesprek in. Hierin laat je zien wat je in huis hebt a.d.h.v. een case presentatie.
Jij enthousiast? Wij enthousiast? Welkom bij het team!
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link