Recruitment Consultant bij Finest People | Digital Marketing | Binnen- & Buitendienst | Amsterdam

 • Op zoek naar een sales-/consulting baan met een enorme focus op jouw ontwikkeling?
 • Wil jij een zeer uitgebreid trainings- en coaching programma?
 • Samenwerken met de absolute top in sales & recruitment consulting?
 • Een fijn en uniek team waarin jij alle vrijheid krijgt jezelf te zijn en ideeën in te brengen?
 • En wat dacht je van een van de beste bonusschema’s in de markt?

Lees dan snel verder!

Groeiende organisatie met grote ambities! Online Marketing | Consultative Sales

Finest People is een Recruitment Consultancy gericht op het hogere segment binnen online marketing en online sales. Wij helpen de toporganisaties van vandaag met het aantrekken van het beste talent in online marketing en online sales, in Amsterdam, Singapore en Manila.

 Wij helpen de inkoper daadwerkelijk met inkopen. Consultative sales met het doel om de klant echt te helpen met hun probleem. Geen hit ‘n run praktijken, maar een hoogwaardige dienstverlening bieden, die naadloos aansluit op de behoefte van de klant.

Klanten als Nike, AirBNB, Booking & Uber

En dat slaat aan! De markt staat te springen om onze diensten en het aantal opgebouwde lange termijn relaties is indrukwekkend. Namen als Nike, AirBNB, Booking.com of Uber, het zijn deze organisaties die wij helpen groeien.

Wanneer jij energie krijgt van sales, maar wel oprecht achter je product of dienst wilt staan en lange termijn relaties wilt bouwen met grote namen in de markt, dan is er geen betere plek om te zijn!

Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën

Mede door onze sales- / marktkennis en focus op kwaliteit behoort Finest People tot de top van de markt. Maar wat de organisatie écht uniek maakt, is de organisatie zelf.

Door een leider aan het roer te hebben die het team totaal vrij laat, ligt de dagelijkse operatie van de organisatie haast volledig bij het team zelf. Daardoor is er enorm veel vrijheid om jezelf te zijn en jouw aanpak te kiezen hoe jij jouw business en carrière inricht.

Maar nog meer dan dat, alle ideeën voor vernieuwing zijn welkom en je kan hier echt helpen bouwen aan de organisatie! Iedereen neemt zijn of haar rol in die het beste past bij de kwaliteiten. Zo vullen wij elkaar aan.

Voorbeelden van ideeën die uit het team kwamen (en in de praktijk zijn gebracht): remote werken in Kaapstad. Portugal en Spanje, volledig verzorgde Europese incentive-trips door eigen feestcommissie, thuiswerkdagen, een volledig nieuwe aankleding van het kantoor, sporten onder werktijd, ruim gevulde koelkasten, een volledig ingerichte keuken, you name it!

Ontwikkeling op #1

“OK, maar ik heb ambitie! Ik wil mijzelf ontwikkelen zodat ik groei als professional én als mens.”

Wij snappen jou en dit de beste plek om te zijn. Ons motto is: Succes is wat jij naar je toe trekt, door de persoon die jij wordt.

Bij Finest People staat jouw ontwikkeling centraal. Hier wordt er van jou verwacht dat je continu blijft leren en zowel specialistische (sales) skills en organisatorische skills aanleert, maar ook dat jij op persoonlijk vlak ontwikkelt en doelen stelt voor jezelf om naartoe te groeien.

Want als jij jouw leven zo inricht dat jij als gelukkig en succesvol mens dag in dag uit waarde toevoegt aan jezelf en anderen, dan zal je ook succesvol zijn in sales! En zo help jij dan weer onze organisatie groeien, vanuit waar wij met zijn allen weer onze klanten laten groeien. Het draait allemaal om ontwikkeling.

Hoe ontwikkel jij jezelf? Door een zeer uitgebreid trainings- en coaching programma en on the job training van de beste sales specialisten in Amsterdam. Maar daarnaast leren wij jou levens- en carrière doelen te stellen, top-100 boeken te lezen en events te bezoeken. Alles voor jouw ontwikkeling.

Unieke team-dynamiek & unieke mensen

Zoals bij zoveel dingen in het leven hebben we bij Finest People ook te maken met wisselwerking. Het succes van het business model, de inrichting van de organisatie en focus op ontwikkeling, dat trekt een unieke samenstelling van mensen aan.

Als je hier de vloer op loopt, dan is het enige wat jou eraan herinnert dat het een sales organisatie is, de bruisende gesprekken, de enthousiaste atmosfeer en het positieve rumoer! Maar hier zit iedereen wel gewoon in eigen gekozen kleding en er staat géén manager in iemands oor te schreeuwen.

Er wordt groente gestoomd met onze stoom-machine, er wordt gekookt met de wokpan, of er worden eieren gebakken. En jawel, er wordt sporadisch zelfs brood gebakken met onze broodbakmachine! Zorg goed voor jezelf en succes zal volgen.

Er wordt hier zeer ambitieus gewerkt en dit team behoort tot de beste sales & consulting teams van Amsterdam. Maar andere dingen zijn voor ons ook belangrijk.

Er wordt samen (op vrijdag) geborreld, gefeest, gesport (bij Vondelgym, gratis, zonder wachtlijst!), gegolfd, gekickboxed en weekendjes weg. En ja, allemaal geregeld vanuit het team zelf. Dat maakt het uniek en zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar eigen doelen kan stellen.

Ben jij op zoek naar een bruisende plek met inspirerende mensen om je heen, waar jij wel gewoon jezelf kan zijn? Dan is Finest People de plek voor jou!

Ontwikkel jezelf tot jouw beste versie!

Als (junior) Recruitment Consultant bouw jij aan jouw eigen markt en je runt jouw eigen business. Maar dan wel met behulp van een uitgebreid trainings- en coachingsprogramma en onder de vleugels van succesvolle seniors! En we hebben een groot aantal vaste klanten, dus je komt in een warm bad. Wij maken jou succesvol. En dat levert ook nog eens een goede bonus op.

Binnen jouw markt help jij onze klanten met het aantrekken van schaarse specialisten binnen online marketing. Het leren kennen van je klanten en het in kaart brengen van de behoefte staat hierbij centraal. Om vervolgens in de behoefte van de klant te voldoen, is het zaak dat wij de behoefte in kaart brengen van de schaarse doelgroep waar onze klanten naar op zoek zijn.

Doelgroep analyses en continu het gesprek aangaan met de betere specialisten in de markt is de kern. Wat drijft hen? Wat ziet men als een stap in hun carrière ten opzichte van hun huidige situatie? En van daaruit help jij specialisten met zeer belangrijke momenten in hun leven: carrière switch!

Als (junior) Recruitment Consultant ben je constant in contact met de markt en weet jij sterke relaties op te bouwen met klanten en weet jij de beste online specialisten aan jou te binden. En van daaruit maak je de match tussen de behoefte van de klant en van de online specialist.

En als er dan een eerste match is, dan begeleid jij het sollicitatieproces zodat beide partijen de beste indruk van elkaar krijgen die mogelijk is.

Hier neem jij een adviserende rol aan richting de specialist en op management niveau bij bekende organisaties. En je richt jezelf op bestaande klanten, maar uiteindelijk trek jij ook nieuwe klanten aan en bouw jij daarmee banden op.

Het runnen van je ‘Eigen Business’

Een baan als consultant bij Finest People bestaat uit een combinatie van Sales, (management & loopbaan-) Consulting, Online Marketing en het runnen van je ‘Eigen Business’. Het is een complex en uitdagend beroep waar communicatie en organisatie centraal staan.

Wat breng jij mee om je bij ons team te voegen?

 • Jij hebt ambitie en wil jezelf ontwikkelen!
 • Je vindt sales te gek, je wilt jezelf hierin ontwikkelen en bij de top gaan horen.
 • Je bent niet bang om klantrelaties uit te bouwen en ook koude acquisitie te plegen.
 • Daarnaast ben je ook iemand die lange termijn relaties weet aan te gaan.
 • Je bent ondernemend en je kunt aantonen dat je zelfstandig kunt werken.
 • Groot gevoel voor verantwoordelijkheid en discipline (de omgeving is zeer vrij!)
 • Je hebt een klantgerichte houding en je wilt waarde toevoegen aan organisaties.
 • Je hebt oog voor de kleine details (how you do one thing is how you do everything).

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Goede primaire voorwaarden, maar daar bovenop een rammend bonusschema!
 • Een kick-start in jouw carrière!
 • Persoonlijke groei waar geen andere ervaring of werkgever tegenop kan.
 • Een werkomgeving waarin jij jezelf volledig kan ontplooien in de richting waarin jij dat wil.
 • Een uitgebreid ontwikkel-traject met trainingen en coaching.
 • Werken in een van de fijnste werksferen van Amsterdam en een top team!
 • De kans om samen te werken en te leren van de beste sales specialisten in Amsterdam.
 • Zeer veel bijkomstigheden zoals:
  • Gevulde koelkasten
  •  Altijd vers fruitmanden
  • Volledig ingerichte keuken
  • Fitnessabonnement (sporten onder werktijd)
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Remote werken vanuit het buitenland
  • De tofste incentive trips!
 • Een erg fijne werkplek op het bruisende Leidseplein

Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Solliciteer dan via de knop of neem direct contact op met Umut via u.yasar@finestpeople.nl of 020 8200 676!

Vragen over deze vacature?

Solliciteer op deze vacature

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Zo werkt Finest People:

Na je sollicitatie geven we je meteen een belletje. Tijdens dit telefoongesprek bepalen we samen of we een interview gaan inplannen of niet. Eerder contact? Je kunt ons altijd bereiken via 020 8200 676.
Voor het eerste interview kom je bij ons langs op kantoor. Tijdens dit gesprek maak je ook kennis met minimaal 1 andere collega waar je extra vragen aan kunt stellen.
Bij wederzijdse interesse plannen we een vervolggesprek in. Hierin laat je zien wat je in huis hebt a.d.h.v. een case presentatie.
Jij enthousiast? Wij enthousiast? Welkom bij het team!
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link