Werkwijze

Merkbelofte

Onze grootste merkbelofte naar klanten is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Meer over onze diensten

Finest People

Omdat elke recruitment consultant een eigen vakgebied heeft, kunnen zij klanten en kandidaten altijd voorzien van het beste advies. En door deze focus trouw te blijven sinds 2010, hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd.

Dit stelt ons in staat om snel te handelen, en sterke matches te maken op zowel professionaliteit als persoonlijkheid/cultuur. Daarbij gaan wij altijd voor een langetermijn samenwerking, met ontwikkeling als grootste uitgangspunt.

Ontwikkeling

Naast een vlotte service is ontwikkeling altijd ons uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisatie van onze klanten; de carrières van onze kandidaten; onze teamleden als individu; en van Finest People als organisatie.

Werkwijze

We starten met je behoeftebepaling; Waarom is de vacature er? Welk probleem lost de vacature op? Welke kandidaat past het beste op de behoefte? Welke achtergrond, skill-set en bijvoorbeeld persoonlijkheid is gewenst?

Vanuit daar bepalen we precies wie de doelgroep is, en waar wij ons vizier op zullen richten.

Met deze specifieke doelgroep in het achterhoofd, gaan we uw propositie richting de doelgroep helder stellen. We maken hier een eerlijke observatie om de elementen uit uw propositie te distilleren, zodat we zeker zijn dat we de best mogelijke specialisten bij je aan tafel krijgen. Met die informatie gaan we campagnes uitzetten en met ons netwerk in gesprek: Doelgroep engagement.

Wanneer we in gesprek zijn met de doelgroep, kwalificeren wij aanvankelijk of zij de gewenste professionele achtergrond hebben. Tegelijkertijd bepalen we of hun behoefte ook aansluit bij de propositie van uw organisatie. Wanneer er een match is, presenteren wij de betreffende vacature.

Wanneer een kandidaat de gewenste achtergrond heeft, en zelf ook duidelijke interesse toont in uw propositie en organisatie, dan stellen wij de kandidaat voor. Met uitgebreide achtergrond informatie uiteraard. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van een kandidaat.

Wanneer je de kandidaat uit wilt nodigen voor een kennismaking, stappen we het sollicitatieproces in. Voor jou begint het werk eigenlijk hier pas! Sollicitatieprocessen zijn complex en de juiste kandidaten aantrekken (en aanhouden) heeft veel om handen. Daarom spreekt een gespecialiseerde consultant van Finest People beide partijen vóór ieder gesprek, en na ieder gesprek. Dit zorgt voor optimale communicatie en een duidelijke informatieoverdracht.

Wij helpen met het neerzetten van een optimale candidate journey om het enthousiasme van de specialisten tijdens het gehele proces vast te blijven houden. Tegelijkertijd helpen wij om aan het einde van een proces een duidelijke ‘ja’ of een duidelijke ‘nee’ uit te kunnen spreken.

Last but not least helpen wij in de aanbiedingsfase om de juiste aanbieding te kunnen geven aan de kandidaat. In dit onderdeel van het proces komt onze 10+ jaar ervaring in het vak en de vertrouwensband met onze kandidaten goed van pas.

De bemiddeling is geslaagd! Het intensieve contact tussen beide partijen wordt minder, maar we schakelen nog periodiek met beide partijen om te kijken hoe de zaken er voor staan. Onze consultants blijven altijd beschikbaar voor verder consult.

Numbers

Van onze kandidaten wordt 65% uitgenodigd voor een 1ste interview. 70% daarvan wordt uitgenodigd voor een 2de interview. 50% daarvan wordt aangenomen. 85% van deze kandidaten blijft langer dan 2 jaar in dienst.

Diensten

Ons netwerk bestaat uit digital marketing & -sales specialisten die beschikbaar zijn voor zowel vast- als tijdelijk dienstverband. Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een young professional, een specialist, een digitale leider of een compleet digitaal team.

Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link