Over Finest People Amsterdam

Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People is een recruitment consultancy met focus op het hogere segment binnen online marketing en online sales in Amsterdam. We helpen organisaties met het aantrekken van digitaal talent, en professionals met het maken met een vervolgstap in hun carrière.

Iedere consultant bij Finest People heeft een eigen specialisatie binnen online marketing of online sales zodat er altijd iemand is waar je op niveau mee kunt sparren over een stap in je carrière of het vervullen van vacatures.

Omdat we sinds 2010 actief zijn in dit specifieke vakgebied, staan we met de beste digitale specialisten van Amsterdam in contact. Wij kennen hun drijfveer, hun sterke- en zwakke punten, maar ook in welke omgeving zij het best kunnen aarden.

Door een transparante werkwijze en lange termijn relaties met onze klanten hebben we ondertussen +10 jaar succesvolle ervaring met het bemiddelen van vaste en tijdelijke (interim) functies bij zowel start-ups als sterk gevestigde organisaties in en rondom de hoofdstad. Daarnaast zijn we preferred recruitment partner voor buitenlandse bedrijven die in Nederland willen starten.

Meer over onze diensten

Great Place to Work!

Finest People is Great Place To Work-Certified! Ons team gaf een royale *9,5* a.d.h.v. een uitgebreide (anonieme) vragenlijst van Great Place To Work® Nederland, waarbij onderwerpen zoals werkplezier, verbondenheid, trots en kameraadschap breed uitgelicht werden. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat we met zo’n hecht en gezellig team mogen samenwerken!

Bij Finest People werken betekent ook dat je ons gaat ondersteunen met het voortzetten van onze allergrootste missie: “Lead by example to give recruitment a better name“. Door het juiste voorbeeld te geven willen wij de clichés rondom recruitment doorbreken, en mensen de kunst en waardevolle toevoeging van het vak weer laten inzien. Meer weten? Check onze vacatures hieronder.

Werken bij Finest People

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Onze diensten

Purpose

Bij Finest People werken we altijd vanuit onze core-purpose: ontwikkeling. We staan voor de ontwikkeling van:

  • De organisatie van onze klanten
  • De carrières van onze kandidaten
  • Onze teamleden als individu
  • Finest People als organisatie
Onze diensten

Ontwikkeling

Naast een sterke service nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt bij Finest People. We stellen interessante kandidaten alleen voor bij onze klanten als zij met de juiste motivatie een nieuwe stap in hun carrière willen maken.

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Werkwijze

Onze diensten

We hebben een groot netwerk in digital professionals die beschikbaar zijn voor zowel vast- als tijdelijk dienstverband. Daarom hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een (young) professional, een specialist, een digitale leider, of een compleet digitaal team.

Sollicitatietips

Een succesvol sollicitatieproces is grotendeels te danken aan een gedegen voorbereiding. Wij kennen de markt en weten hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren bij onze opdrachtgevers. Tijdens het sollicitatieproces word je intensief begeleidt en de organisatie en functie zullen gedetailleerd aan jou worden beschreven.

Bekijk onze belangrijkste sollicitatietips!
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link