Over Finest People Amsterdam

Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People is een Recruitment Consultancy in Amsterdam met focus op het bemiddelen van online marketing & -sales professionals. We helpen onze kandidaten met het maken van de best mogelijke stap in hun carrière, en we helpen onze klanten met het aantrekken van digitaal talent dat hun organisatie helpt groeien.

Meer over onze diensten

Werkwijze

Omdat elke recruitment consultant binnen Finest People een eigen vakgebied heeft, kunnen zij klanten en kandidaten altijd voorzien van het beste advies. Door trouw te blijven aan deze focus hebben wij sinds 2010 een waardevol netwerk opgebouwd.

Dit stelt ons in staat om snel te handelen, en sterke matches te maken op zowel professionaliteit als persoonlijkheid/cultuur. Daarbij gaan wij altijd voor een langetermijn samenwerking, met ontwikkeling voor alle stakeholders als grootste uitgangspunt.

Lead by example to give recruitment a better name

Het is niet voor niets dat de klassieker, “Het succes van een organisatie is niet wat, maar wie”, in ieder managementboek staat geschreven. Je kunt er namelijk niet omheen dat een goed recruitmentsysteem aan de basis staat van een succesvolle organisatie.

Maar het feit is wel dat dit idee nog niet in één lijn staat met de algemene reputatie van recruitment. Ons ultieme doel is om daar verandering in te brengen: Lead by example to give recruitment a better name.

Meer over onze werkwijze

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Onze diensten

Ontwikkeling

Naast een sterke service nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt bij Finest People. We stellen interessante kandidaten alleen voor bij onze klanten als zij met de juiste motivatie een nieuwe stap in hun carrière willen maken.

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Sollicitatietips

Een succesvol sollicitatieproces is grotendeels te danken aan een gedegen voorbereiding. Wij kennen de markt en weten hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren bij onze opdrachtgevers. Tijdens het sollicitatieproces word je intensief begeleidt en de organisatie en functie zullen gedetailleerd aan jou worden beschreven.

Onze 18 belangrijkste sollicitatietips

Finest People Internationaal

In 2010 werd de eerste fundering gelegd voor Finest People Amsterdam. Vier jaar later werden onze internationale ambities verwezenlijkt: in 2014 werd Finest People Singapore gestart. Drie jaar later zijn we de Franse markt gaan bedienen met Finest People Parijs.

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link