Over Finest People Amsterdam

Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People is een recruitment consultancy met focus op het hogere segment binnen online marketing en online sales in Amsterdam. We helpen organisaties met het aantrekken van digitaal talent, en professionals met het maken met een vervolgstap in hun carrière.

Iedere consultant bij Finest People heeft een eigen specialisatie binnen online marketing of online sales zodat er altijd iemand is waar je op niveau mee kunt sparren over een stap in je carrière of het vervullen van vacatures.

Omdat we sinds 2010 actief zijn in dit specifieke vakgebied, staan we met de beste digitale specialisten van Amsterdam in contact. Wij kennen hun drijfveer, hun sterke- en zwakke punten, maar ook in welke omgeving zij het best kunnen aarden.

Door een transparante werkwijze en lange termijn relaties met onze klanten hebben we ondertussen +10 jaar succesvolle ervaring met het bemiddelen van vaste en tijdelijke (interim) functies bij zowel start-ups als sterk gevestigde organisaties in en rondom de hoofdstad. Daarnaast zijn we preferred recruitment partner voor buitenlandse bedrijven die in Nederland willen starten.

Meer over onze diensten

Werkwijze

Omdat elke recruitment consultant binnen Finest People een eigen vakgebied heeft, kunnen zij klanten en kandidaten altijd voorzien van het beste advies. Door trouw te blijven aan deze focus hebben wij sinds 2010 een waardevol netwerk opgebouwd.

Dit stelt ons in staat om snel te handelen, en sterke matches te maken op zowel professionaliteit als persoonlijkheid/cultuur. Daarbij gaan wij altijd voor een langetermijn samenwerking, met ontwikkeling voor alle stakeholders als grootste uitgangspunt.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Onze diensten

Purpose

Bij Finest People werken we altijd vanuit onze core-purpose: ontwikkeling. We staan voor de ontwikkeling van:

  • De organisatie van onze klanten
  • De carrières van onze kandidaten
  • Onze teamleden als individu
  • Finest People als organisatie
Onze diensten

Lead by example to give recruitment a better name

Het is niet voor niets dat de klassieker, “Het succes van een organisatie is niet wat, maar wie”, in ieder managementboek staat geschreven. Je kunt er namelijk niet omheen dat een goed recruitmentsysteem aan de basis staat van een succesvolle organisatie.

Maar het feit is wel dat dit idee nog niet in één lijn staat met de algemene reputatie van recruitment. Ons ultieme doel is om daar verandering in te brengen: Lead by example to give recruitment a better name.

Meer over onze werkwijze

Ontwikkeling

Naast een sterke service nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt bij Finest People. We stellen interessante kandidaten alleen voor bij onze klanten als zij met de juiste motivatie een nieuwe stap in hun carrière willen maken.

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Sollicitatietips

Een succesvol sollicitatieproces is grotendeels te danken aan een gedegen voorbereiding. Wij kennen de markt en weten hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren bij onze opdrachtgevers. Tijdens het sollicitatieproces word je intensief begeleidt en de organisatie en functie zullen gedetailleerd aan jou worden beschreven.

Onze 18 belangrijkste sollicitatietips

Finest People Internationaal

In 2010 werd de eerste fundering gelegd voor Finest People Amsterdam. Vier jaar later werden onze internationale ambities verwezenlijkt: in 2014 werd Finest People Singapore gestart. Drie jaar later zijn we de Franse markt gaan bedienen met Finest People Parijs.

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link