Werken bij Finest People Amsterdam

Great Place to Work!

Finest People is Great Place To Work-Certified! Ons team gaf een royale *9,5* a.d.h.v. een uitgebreide (anonieme) vragenlijst van Great Place To Work® Nederland, waarbij onderwerpen zoals werkplezier, verbondenheid, trots en kameraadschap breed uitgelicht werden. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat we met zo’n hecht en gezellig team mogen samenwerken!

Bij Finest People werken betekent ook dat je ons gaat ondersteunen met het voortzetten van onze allergrootste missie: “Lead by example to give recruitment a better name“. Door het juiste voorbeeld te geven willen wij de clichés rondom recruitment doorbreken, en mensen de kunst en waardevolle toevoeging van het vak weer laten inzien. Meer weten? Check onze vacatures hieronder.

Naar de vacatures

Werken bij Finest People Amsterdam

Finest People is een recruitment consultancy met focus op het hogere segment binnen online marketing en online sales in Amsterdam. We helpen organisaties met het aantrekken van digitaal talent, en begeleiden professionals met het maken van een goed passende vervolgstap in hun carrière.

Onze vacatures

Coaching- en trainingsprogramma

Als je bij ons komt werken staat je een duidelijke ‘road to mastery’ en een uitgebreid coaching- en trainingsprogramma te wachten. In de road to mastery staat beschreven wat je precies moet doen om stappen te maken (promoveren) binnen Finest People, welk stappen in salaris daar aan verbonden zijn, en welke verantwoordelijkheden je krijgt per niveau.

Het uitgebreide coaching- en trainingsprogramma geeft je de middelen die nodig zijn om dit te behalen. Dit bestaat onder andere uit een trainingsplatform met +70 eigen video’s, en wekelijkse interactieve trainingen.

Onze vacatures

Het ultieme doel

Het succes van een organisatie is niet wat, maar wie” vind je terug in ieder managementboek. Je kunt er namelijk niet omheen dat een goed recruitmentsysteem aan de basis staat van een succesvolle organisatie.

Dit idee staat alleen nog niet in één lijn met de algemene reputatie van recruitment. Het is ons ultieme doel om daar verandering in te brengen: “Lead by example to give recruitment a better name”!

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de ontwikkeling van de carrières van onze kandidaten, voor de ontwikkeling van onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Naast dat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen, verwachten wij een mind-set dat je nooit uitgeleerd bent op professioneel gebied. Jouw toekomstige collega’s doen dit onder andere door hun professionele én persoonlijke doelen te omschrijven in een journal.

In zo’n journal (digitaal of fysiek) hou je van tijd tot tijd bij wat je doelen zijn voor de korte- en lange termijn. Het uitschrijven van deze ideeën en ambities geeft je houvast waar je écht naartoe wilt, zowel persoonlijk als professioneel. Je zult je verbazen hoe eenvoudig dit eigenlijk werkt, en wat een voldoening het geeft als jij je eigen omschreven doelen hebt bereikt!

Onze vacatures

Purpose & Values

Om ons ultieme doel en onze core purpose (ontwikkeling!) na te leven, koppelen we alles wat we doen terug aan onze vijf belangrijkste core values:

  1. Take complete responsibility
  2. Create solutions
  3. Show respect
  4. Be quick, but don’t hurry
  5. Enjoy the journey

Teamuitjes

Werken bij Finest People betekent ook dat je meegaat met de leukste teamuitjes. Onze feestcommissie organiseert door het jaar heen leuke activiteiten en etentjes, en bij het behalen van een kwartaaltarget een lang weekend weg met het team. Deze weekenden staan in het teken van de avontuurlijk activiteiten, mooie plaatsen en het lekkerste eten. Gezelligheid gegarandeerd! Voorjaar 2022 hebben we onze eerste remote week getest. Of dit een succes was? Een korte impressie hiervan zie je in de video:

Kennismaken

Interesse? Solliciteer dan via een van onze vacatures, of neem direct contact op met Umut Yasar om een kennismaking in te plannen! Je kunt Umut bereiken via 020 8200 676 of u.yasar@finestpeople.nl.

Meer over Umut

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link