Recruitment voor Digital Professionals

Een digital professional aannemen?

Finest People Amsterdam is een recruitment consultancy met focus op Digital Marketing & -Sales. We helpen organisaties sinds 2010 met het aannemen van digital professionals. We werken snel, maar stellen interessante kandidaten alleen voor als ze met de juiste motivatie een stap in hun carrière willen maken. En als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden uiteraard.

Contact

Vacature-check:

Geef een korte omschrijving van je vraag of de te vervullen positie(s) van je organisatie in het bijbehorende veld als je graag wilt dat een van onze collega’s (vrijblijvend) voor je gaat kijken wat we voor je kunnen doen.

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt een van onze recruitment consultants de vacante positie(s) van jouw organisatie eerst grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale digital professional is vastgesteld, en we het samen eens zijn over de voorwaarden, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de betreffende digital professional goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 14 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cijfers

Van onze voorgestelde kandidaten wordt gemiddeld 65% uitgenodigd voor een eerste interview. 70% daarvan wordt uitgenodigd voor een tweede interview. 50% daarvan wordt aangenomen. En 85% van deze kandidaten blijft langer dan 2 jaar in dienst.

Werkwijze

Omdat elke recruitment consultant binnen Finest People een eigen vakgebied heeft, kunnen zij klanten en kandidaten altijd voorzien van het beste advies. Door trouw te blijven aan deze focus hebben wij sinds 2010 een waardevol netwerk opgebouwd.

Dit stelt ons in staat om snel te handelen, en sterke matches te maken op zowel professionaliteit als persoonlijkheid/cultuur. Daarbij gaan wij altijd voor een langetermijn samenwerking, met ontwikkeling voor alle stakeholders als grootste uitgangspunt.

Vormen van samenwerken

No cure no pay is onze meest laagdrempelige vorm van samenwerken. Deze vorm wordt vooral gekozen door klanten die op de hoogte gehouden willen worden van profielen die voor hen interessant zijn.

Er wordt hierbij geen betaling vooraf gevraagd . Alleen een tijdsinvestering in de vorm van een briefing (idealiter) op locatie bij de klant. De klant betaalt hier pas bij een bemiddeling en het recruitmentbureau heeft geen inspanningsverplichting.

Retained search wordt vaak ingezet door klanten die per direct een rol ingevuld willen hebben en hierbij een inspanningsverplichting eisen. Deze eis wordt kracht bijgezet door een opstart-fee, die vooraf aan de opdracht wordt gefactureerd, en bij de uiteindelijke bemiddeling wordt verrekend met de totale fee.

Je bent niet duurder uit dan no cure no pay, de facturatie wordt hier alleen verdeeld over twee momenten. Retained search betreft een intensievere samenwerking die meer neigt naar een partnership. Deze opdrachten hebben voorrang op no cure no pay, en worden opgepakt door meerdere recruitment consultants.

Voor meerdere vacatures bieden we de mogelijkheid om een project op te starten. Voor deze samenwerkingsvorm wordt een interne projectgroep samengesteld die toegewijd met je zal samenwerken totdat alle vacante rollen zijn ingevuld.

Een project gaat altijd gepaard met een uitgebreide briefing, kick-off, timeline en finish. Bij projecten wordt een kick-off fee gefactureerd en een succes-fee per bemiddeling of een eind-fee op basis van nacalculatie. Projecten hebben altijd voorrang op no cure no pay en retained opdrachten.

Ontwikkeling

Naast een vlotte service nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt bij Finest People. We stellen interessante kandidaten alleen voor bij onze klanten als zij met de juiste motivatie een nieuwe stap in hun carrière willen maken.

Meer diensten

Omdat ons netwerk bestaat uit specialisten die beschikbaar zijn voor vast- en tijdelijk dienstverband, hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een young professional, een specialist of een digitale leider.

Naast het vinden van specialisten voor vaste dienst, kan je ons ook inschakelen voor het vinden van specialisten voor tijdelijk dienstverband, executive search, het (uit)bouwen van digitale teams en het begeleiden van een digitale transformatie.

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link