Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People Amsterdam

Finest People Amsterdam is een recruitment consultancy met focus op Digital Marketing & -Sales. We helpen organisaties sinds 2010 met het aannemen van digital professionals. We werken snel, maar stellen interessante kandidaten alleen voor als ze met de juiste motivatie een stap in hun carrière willen maken. En als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden uiteraard.

Contact

Een vrijblijvende vacature-check:

Vrijblijvend checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Geef hiernaast dan een korte omschrijving van je vraag, of de te vervullen vacature(s).

Nadat je het formulier hebt verstuurd, neemt een recruitment consultant – met specialisatie in het vakgebied waarin jij zoekt – contact met je op voor een korte kennismaking en het plannen van een (telefonische of fysieke) afspraak.

Tijdens deze afspraak bespreken jullie het ideale profiel en de voorwaarden. Daarna maak je al snel kennis de eerste kandidaten!

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recruitment vakgebieden

Onze recruitment consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van digitaal talent. Via onderstaande iconen vind je pagina’s van de recruitment vakgebieden waarin wij (onder andere) actief zijn.

E-commerce
Marketplaces
SaaS Sales
UX & UI
Marketing Automation
Performance Marketing
E-mail Marketing
Social Advertising
Data Analytics
SEO
Search Advertising
CRO
PPC
Accountmanagers

Lead by example to give recruitment a better name

Het is niet voor niets dat de klassieker, “Het succes van een organisatie is niet wat, maar wie”, in ieder managementboek staat geschreven. Je kunt er namelijk niet omheen dat een goed recruitmentsysteem aan de basis staat van een succesvolle organisatie.

Maar het feit is wel dat dit idee nog niet in één lijn staat met de algemene reputatie van recruitment. Ons ultieme doel is om daar verandering in te brengen: Lead by example to give recruitment a better name.

Contact

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Probeer het uit!

Klant-enquête

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Meer over onze werkwijze

Cijfers

Van onze voorgestelde kandidaten wordt gemiddeld 65% uitgenodigd voor een eerste interview. 70% daarvan wordt uitgenodigd voor een tweede interview. 50% daarvan wordt aangenomen. En 85% van deze kandidaten blijft langer dan 2 jaar in dienst.

Werkwijze

Omdat elke recruitment consultant binnen Finest People een eigen vakgebied heeft, kunnen zij klanten en kandidaten altijd voorzien van het beste advies. Door trouw te blijven aan deze focus hebben wij sinds 2010 een waardevol netwerk opgebouwd.

Dit stelt ons in staat om snel te handelen, en sterke matches te maken op zowel professionaliteit als persoonlijkheid/cultuur. Daarbij gaan wij altijd voor een langetermijn samenwerking, met ontwikkeling voor alle stakeholders als grootste uitgangspunt.

Vormen van samenwerken

No cure no pay is onze meest laagdrempelige vorm van samenwerken. Deze vorm wordt vooral gekozen door klanten die op de hoogte gehouden willen worden van profielen die voor hen interessant zijn.

Er wordt hierbij geen betaling vooraf gevraagd . Alleen een tijdsinvestering in de vorm van een briefing (idealiter) op locatie bij de klant. De klant betaalt hier pas bij een bemiddeling en het recruitmentbureau heeft geen inspanningsverplichting.

Retained search wordt vaak ingezet door klanten die per direct een rol ingevuld willen hebben en hierbij een inspanningsverplichting eisen. Deze eis wordt kracht bijgezet door een opstart-fee, die vooraf aan de opdracht wordt gefactureerd, en bij de uiteindelijke bemiddeling wordt verrekend met de totale fee.

Je bent niet duurder uit dan no cure no pay, de facturatie wordt hier alleen verdeeld over twee momenten. Retained search betreft een intensievere samenwerking die meer neigt naar een partnership. Deze opdrachten hebben voorrang op no cure no pay, en worden opgepakt door meerdere recruitment consultants.

Voor meerdere vacatures bieden we de mogelijkheid om een project op te starten. Voor deze samenwerkingsvorm wordt een interne projectgroep samengesteld die toegewijd met je zal samenwerken totdat alle vacante rollen zijn ingevuld.

Een project gaat altijd gepaard met een uitgebreide briefing, kick-off, timeline en finish. Bij projecten wordt een kick-off fee gefactureerd en een succes-fee per bemiddeling of een eind-fee op basis van nacalculatie. Projecten hebben altijd voorrang op no cure no pay en retained opdrachten.

Ontwikkeling

Naast een vlotte service nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt bij Finest People. We stellen interessante kandidaten alleen voor bij onze klanten als zij met de juiste motivatie een nieuwe stap in hun carrière willen maken.

Meer diensten

Omdat ons netwerk bestaat uit specialisten die beschikbaar zijn voor vast- en tijdelijk dienstverband, hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een young professional, een specialist of een digitale leider.

Naast het vinden van specialisten voor vaste dienst, kan je ons ook inschakelen voor het vinden van specialisten voor tijdelijk dienstverband, executive search, het (uit)bouwen van digitale teams en het begeleiden van een digitale transformatie.

Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link