Recruitment: Accountmanagers in Amsterdam

Finest People Amsterdam

Omdat Finest People al sinds 2010 actief is in de werving en selectie van accountmanagers in Amsterdam, hebben we een breed professioneel netwerk opgebouwd met veel variatie in skills en senioriteit. We bieden op maat gemaakte recruitment oplossingen en een transparante werving van hooggekwalificeerde accountmanagers in het digitale landschap. De sales-professionals waarmee wij in contact staan zijn voornamelijk gespecialiseerd binnen Media, E-commerce, Advertising, FinTech en/of SaaS.

Contact

Advies van onze specialist

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft iedere recruiter bij Finest People Amsterdam een eigen focus discipline. Pim Werners is gespecialiseerd in het bemiddelen van accountmanagers.

Pim heeft een sterk netwerk in accountmanagers met specialisatie in Media, E-commerce, Advertising en SaaS sales, en schakelt dagelijks met organisaties die op zoek zijn naar sales-professionals met dit specifieke talent.

Vragen over (het aannemen van) accountmanagers? Neem dan eens contact op met Pim.

Een vrijblijvende vacature-check

Benieuwd of wij jouw organisatie kunnen helpen met het aannemen van accountmanagers? Laat de beschrijving (of URL) van je openstaande vacature dan achter in het veld aan je rechterhand. Inzendingen zijn altijd vrijblijvend.

Nadat je op “Verstuur” hebt geklikt, neemt onze gespecialiseerde recruitment consultant (Pim) contact met je op. Na een kennismaking en een inhoudelijk gesprek, bepalen jullie je definitief gewenste profiel. Vrij snel daarna maak je al kennis met de eerste potentiële accountmanagers!

Goed om te weten: Alle accountmanagers die wij voorstellen, weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de accountmanager goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant-enquête: 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Uitnodiging voor de enquête gemist? Via de link hieronder kan je het alsnog invullen.

Klant-enquête invullen

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Werving en selectie van accountmanagers in Amsterdam

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een accountmanager om je team in Amsterdam en omstreken te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet team van accountmanagers.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste accountmanager(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de best passende doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste accountmanagers bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Meer over onze werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een accountmanager aannemen, of meer weten over het aannemen van een accountmanager? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze gespecialiseerde recruiter, Pim Werners, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link