Recruitment: Accountmanagers in Amsterdam

Accountmanagers aannemen in Amsterdam?

Omdat Finest People al sinds 2010 actief is in de werving en selectie van accountmanagers in Amsterdam, hebben we een breed professioneel netwerk opgebouwd met veel variatie in skills en senioriteit. Alle sales-professionals waarmee wij in contact staan hebben een achtergrond in Media, E-commerce, Advertising, FinTech en/of SaaS.

Aan het oriënteren om accountmanagers aan te nemen voor je team in Amsterdam (en omstreken)? Neem dan eens contact op met een van onze digital sales consultants. Ze vertellen graag wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Contact

Advies van een gespecialiseerde consultant

Iedere recruitment consultant bij Finest People Amsterdam focust zich op een eigen vakgebied binnen digital sales of digital marketing. Zo kan je bijvoorbeeld altijd op niveau sparren over vraagstukken met betrekking tot het aannemen van een Accountmanager in Amsterdam en omgeving. Onze collega Pim Werners is gespecialiseerd in het bemiddelen van accountmanagers met specialisatie in Media, E-commerce, Advertising en SaaS sales.

Meer over Pim

Accountmanager vacature-check

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze recruiter met focus op accountmanagers binnen Media, E-commerce, Advertising en SaaS sales de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door.

Nadat het profiel van de ideale accountmanager is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle accountmanagers die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de accountmanager goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Werving en selectie van accountmanagers in Amsterdam

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een accountmanager om je team in Amsterdam en omstreken te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet team van accountmanagers.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste accountmanager(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de best passende doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste accountmanagers bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Meer over onze werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een accountmanager aannemen, of meer weten over het aannemen van een accountmanager? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze gespecialiseerde recruiter, Pim Werners, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link