CRM marketing recruitment in Amsterdam

Finest People Amsterdam

Finest People is gespecialiseerd in het bemiddelen van ervaren CRM marketing professionals in Amsterdam. We bieden op maat gemaakte recruitment oplossingen en een transparante werving van hooggekwalificeerde CRM marketeers. Met ons uitgebreide netwerk van professionals van verschillende senioriteiten, helpen wij jouw bedrijf met het aannemen van het best passende CRM marketing talent.

Help mij zoeken!

Advies van onze CRM recruiter

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft iedere recruiter bij Finest People Amsterdam een eigen focus discipline. Matthijs van Rosmalen is gespecialiseerd in het bemiddelen van CRM Marketing specialisten.

Matthijs kent alle ins en outs van het CRM marketing-landschap en de professionals en organisaties daarin. Vragen over (het aannemen van) CRM marketing professionals? Neem dan eens contact op met Matthijs.

Een vrijblijvende vacature-check

Vrijblijvend checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Geef hiernaast dan een korte omschrijving van je vraag, of de te vervullen CRM marketeer vacature(s).

Nadat je het formulier hebt verstuurd, neemt Matthijs contact met je op voor een korte kennismaking en het plannen van een afspraak.

Tijdens deze afspraak bespreken jullie het ideale profiel en de voorwaarden. Daarna maak je al snel kennis de eerste kandidaten!

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant-enquête: 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Uitnodiging voor de enquête gemist? Via de link hieronder kan je het alsnog invullen.

Klant-enquête invullen

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante CRM marketeers alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een CRM marketeer wilt aannemen, kan je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde consultant, Matthijs van Rosmalen, voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Een CRM marketeer aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een CRM marketeer meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een CRM marketeer aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze CRM marketing recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een CRM marketeer met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

De werving en selectie van CRM marketing specialisten

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een CRM marketing specialist om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet CRM marketing team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste CRM marketing specialist(en). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste CRM marketing specialisten bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een CRM marketing specialist aannemen, of meer weten over het aannemen van een CRM marketing specialist? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze CRM marketing recruiter, Matthijs van Rosmalen, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link