Recruitment in Data Analytics

Op zoek naar een data analytics professional?

Finest People staat sinds 2010 in contact met de beste digitale specialisten van Nederland. Specialisten die inzetbaar zijn voor vaste dienst, maar ook specialisten die inzetbaar zijn voor tijdelijk dienstverband.

Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een data analytics starter, een data analytics specialist, een data analytics leider, of een compleet data analytics team.

Contact

Advies van een specialist

Iedere recruitment consultant bij Finest People Amsterdam focust zich op een eigen vakgebied binnen digital marketing of -sales. Zo kan je altijd op niveau sparren over vraagstukken met betrekking tot het aannemen van data analytics professionals. Onze collega Babette Zimmerman is recruitment specialist in Data Analytics.

Meer over Babette

Vacature-check

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze data analytics recruiter de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale data analytics professional is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de data analytics professional goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 14 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Een data analytics professional aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een data analytics professional meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een data analytics professional aan te nemen haal en houd je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een data analytics professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante data analytics professionals alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een data analytics professional wilt aannemen, kan je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde Data Analytics recruiter, Babette Zimmerman, voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

De werving en selectie van data analytics professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een data analytics professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet data analytics team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste data analytics professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste data analytics professionals bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een data analytics professional aannemen, of meer weten over het aannemen van een data analytics professional? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze Data Analytics Recruitment Consultant Babette Zimmerman via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link