Marketing automation recruiter in Amsterdam

Finest People Amsterdam

Finest People Amsterdam staat sinds 2010 in contact met de beste digital professionals van Nederland. Professionals die inzetbaar zijn voor vaste dienst, maar ook professionals die inzetbaar zijn voor tijdelijk dienstverband. Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een marketing automation starter, een marketing automation specialist, een marketing automation leider, of een compleet marketing automation team.

Contact

Advies van marketing automation recruiter Matthijs

Iedere recruitment consultant bij Finest People Amsterdam focust zich op een eigen vakgebied. Zo specialiseert Matthijs van Rosmalen zich bijvoorbeeld in het bemiddelen van marketing automation specialisten. Vragen met betrekking tot het aannemen van marketing automation specialisten? Laat vrijblijvend je vraagstuk achter en Matthijs neemt contact met je op!

Meer over Matthijs

Skillset, cultuurfit, én motivatie:

Het kan lastig zijn om een marketing automation specialist aan te nemen met de juiste skillset, cultuurfit, én motivatie. Gelukkig kunnen onze recruitment specialisten je helpen met het aannemen van de best passende professional. Check de video om te zien welke voordelen onze recruitment oplossingen jouw organisatie kunnen bieden.

Marketing automation vacature-check

Geef een korte omschrijving van je vraag of de te vervullen marketing automation vacature(s) van je organisatie in het bijbehorende veld als je graag wilt dat een van onze collega’s (vrijblijvend) voor je gaat kijken wat we voor je kunnen doen.

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze marketing automation recruiter de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale marketing automation specialist is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de betreffende marketing automation specialist goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant-enquête: 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Uitnodiging voor de enquête gemist? Via de link hieronder kan je het alsnog invullen.

Klant-enquête invullen

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante marketing automation specialisten alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een marketing automation specialist wilt aannemen kun je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde marketing automation consultant, Matthijs van Rosmalen, voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Een marketing automation specialist aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een marketing automation specialist meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een marketing automation specialist aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze marketing automation recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een marketing automation specialist met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

De werving en selectie van marketing automation specialisten

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een marketing automation specialist om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet marketing automation team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste marketing automation specialist(en). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste marketing automation specialisten bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een marketing automation specialist aannemen, of meer weten over het aannemen van een marketing automation specialist? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze marketing automation recruiter, Matthijs van Rosmalen, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link