Recruitment voor Online Marketeers

Direct contact

Hulp bij het aannemen van online marketeers

Finest People biedt hulp bij het aannemen van online marketeers die sterk bij jouw organisatie en groeibehoeften passen.

We staan al sinds 2010 in contact met de beste online marketeers van Nederland die inzetbaar zijn voor zowel vast- als tijdelijk dienstverband.

Onze recruitment services zijn altijd maatwerk en we bieden een transparante werving en selectie van hooggekwalificeerde online marketeers.

Ons uitgebreide netwerk omvat online marketeers van junior tot senior niveau, specialisten, managers, directors en C-level professionals.

Contact

Advies van een vakspecialist

Umut Yasar staat sinds de oprichting van Finest People Amsterdam (2010) in contact met de beste online marketeers van Nederland.

Hij kent de ins en outs van het Nederlandse digitale landschap en de vele professionals en organisaties daarin.

Vragen met betrekking tot (het aannemen van) online marketeers? Neem dan contact op met Umut.

Sprekende cijfers

Ons netwerk is jouw grootste voordeel. Omdat Finest People al sinds 2010 dagelijks in contact staat met het Nederlandse digitale landschap hebben wij de persoon die jullie zoeken bij wijze van spreken gisteren al gevonden.

 • 500+ organisaties geholpen met het aannemen van +1000 digital professionals
 • 65% van onze voorgestelde kandidaten mogen op gesprek
 • 22% van deze kandidaten wordt aangenomen
 • 85% blijft gemiddeld langer dan 2 jaar in dienst

Meer weten? Neem eens vrijblijvend contact op.

Contact

Een vrijblijvende vacature-check

Benieuwd welke online marketeers wij kunnen enthousiasmeren om bij jouw organisatie op gesprek te gaan?

Laat dan een bericht achter via dit formulier. Een van onze recruitment consultants neemt kort daarna contact met je op om kennis te maken.

Liever vandaag dan morgen kennismaken met de eerste kandidaten? Neem dan contact op met onze vaste lijn: 020 8200 676.

 • Hidden
 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Big Hairy Audacious Goal (BHAG)

Het is ons ultieme doel om recruitment de naam te geven dat het verdient. Dit streven wij na door onze Big Hairy Audacious Goal (BHAG) te volgen in alles wat we doen: Lead by example to give recruitment a better name.

Dit houdt in dat we de leiding pakken op het gebied van recruitment consulting in onze regio’s. Wij helpen onze klanten hun doelstellingen te bereiken en visie te ontwikkelen, door middel van de kern: het vinden van de juiste mensen.

De ultieme dienstverlening bestaat bij ons uit: kennis van de markt, heldere communicatie, klant en kandidaat kunnen challengen waar nodig, snel schakelen, het leveren van meerdere goede kandidaten voor elke zoekopdracht, en het maken van de perfecte match!

Meer over onze BHAG

Meer over Finest People

We zijn al sinds 2010 actief in het digitale landschap van Nederland. Hierdoor hebben we een enorm sterk netwerk in digital professionals. Al onze recruitment consultants hebben een eigen niche-focus zodat we onze klanten en kandidaten altijd kunnen voorzien van het best mogelijke advies. Sterke matches maken we op zowel professionaliteit als persoonlijkheid en cultuur. Ontwikkeling is ons belangrijkste uitgangspunt en we gaan altijd voor een langetermijn samenwerking.

Een online marketeer aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een online marketeer meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een online marketeer aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager. Naast deze voordelen zorgt onze online marketing recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een online marketeer met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

De werving en selectie van online marketeers

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van online marketeers om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet online marketing team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste online marketing professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste online marketeers bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een online marketeer aannemen, of meer weten over het aannemen van een online marketeer? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met een van onze recruitment consultants.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link