PPC recruitment in Amsterdam

Finest People Amsterdam

Finest People is een Recruitment Agency in Amsterdam met specialisatie in het bemiddelen van ervaren PPC specialisten. We bieden op maat gemaakte recruitment oplossingen en een transparante werving van hooggekwalificeerde PPC specialisten. Met ons uitgebreide netwerk van professionals van verschillende senioriteiten, helpen wij jouw bedrijf met het aannemen van het best passende PPC talent.

Contact

Advies van onze PPC recruiter

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft iedere recruiter bij Finest People Amsterdam een eigen focus discipline. Brian Asante is gespecialiseerd in het bemiddelen van PPC specialisten.

Brian kent alle ins en outs van het PPC-landschap en de professionals en organisaties daarin. Vragen over (het aannemen van) PPC specialisten? Neem dan eens contact op met brian.

Een vrijblijvende vacature-check

Geef een korte omschrijving van je vraag of de te vervullen PPC vacature(s) van je organisatie in het bijbehorende veld als je graag wilt dat een van onze collega’s (vrijblijvend) voor je gaat kijken wat we voor je kunnen doen.

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze PPC recruiter de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale PPC specialist is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de PPC specialist goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante PPC specialisten alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een PPC specialist wilt aannemen kun je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde consultant, Brian Asante, voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Klant-enquête: 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Uitnodiging voor de enquête gemist? Via de link hieronder kan je het alsnog invullen.

Klant-enquête invullen

Een PPC specialist aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een PPC specialist meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een PPC specialist aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze PPC recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een PPC specialist met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

De werving en selectie van PPC specialisten

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een PPC specialist om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet PPC team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste PPC specialist(en). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste PPC specialisten bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een PPC specialist aannemen, of meer weten over het aannemen van een PPC specialist? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze PPC recruiter, Brian Asante, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link