SaaS Sales Recruitment in Amsterdam

Finest People Amsterdam

Finest People staat sinds 2010 in contact met de beste digital sales specialisten van Nederland. Specialisten die inzetbaar zijn voor vaste dienst, maar ook specialisten die inzetbaar zijn voor tijdelijk dienstverband. Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar junior SaaS sales professionals, SaaS sales specialisten, SaaS sales managers, SaaS account executives, SaaS SDRs of SaaS BDRs.

Contact

Advies van onze SaaS-sales recruiter

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft iedere recruiter bij Finest People Amsterdam een eigen focus discipline. Zo is Pim Werners gespecialiseerd in het bemiddelen van SaaS sales professionals.

Pim kent alle ins en outs van het SaaS sales-landschap en de professionals en organisaties daarin. Vragen over (het aannemen van) SaaS sales professionals? Neem dan eens contact op met Pim.

Een vrijblijvende vacature-check

Geef een korte omschrijving van je vraag of de te vervullen SaaS sales vacature(s) van je organisatie in het bijbehorende veld als je graag wilt dat een van onze collega’s (vrijblijvend) voor je gaat kijken wat we voor je kunnen doen.

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze SaaS sales recruiter de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale SaaS sales professional is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de SaaS sales professional goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant-enquête: 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Uitnodiging voor de enquête gemist? Via de link hieronder kan je het alsnog invullen.

Klant-enquête invullen

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante SaaS sales professionals alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een SaaS sales professional wilt aannemen, kan je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde SaaS sales recruitment consultant voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Een SaaS sales professional aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een SaaS sales professional meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een SaaS sales professional aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze SaaS sales recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een SaaS sales professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

SaaS sales vacature-check

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

De werving en selectie van SaaS sales professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een SaaS Sales professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet SaaS Sales team om je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste SaaS Sales professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste SaaS Sales professionals bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Meer over onze werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een SaaS sales professional aannemen, of meer weten over het aannemen van een SaaS sales professional? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze SaaS Sales recruiter, Pim Werners, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link