Recruitment voor SaaS Sales professionals

Op zoek naar een SaaS Sales professional?

Finest People staat sinds 2010 in contact met de beste digital marketing & -sales specialisten van Nederland. Specialisten die inzetbaar zijn voor vaste dienst, maar ook specialisten die inzetbaar zijn voor tijdelijk dienstverband.

Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een junior SaaS sales professional, een senior SaaS sales professional, of een compleet team met SaaS sales professionals.

Contact

Advies van een gespecialiseerde consultant

Iedere recruitment consultant bij Finest People Amsterdam focust zich op een eigen vakgebied binnen digital marketing of -sales. Zo kan je bijvoorbeeld altijd op niveau sparren over vraagstukken met betrekking tot het aannemen van een SaaS Sales professional. Onze collega Robert van de Riet is gespecialiseerd in het bemiddelen van SaaS sales professionals.

Meer over Robert

Vacature-check

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze SaaS sales recruiter de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale SaaS sales professional is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de SaaS sales professional goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 14 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Een SaaS sales professional aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een SaaS sales professional meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een SaaS sales professional aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze SaaS sales recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een SaaS sales professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Vacature-check

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

De werving en selectie van SaaS sales professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een SaaS Sales professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet SaaS Sales team om je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste SaaS Salese professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste SaaS Sales professionals bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Meer over onze werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een SaaS sales professional aannemen, of meer weten over het aannemen van een SaaS sales professional? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze SaaS Sales recruiter, Robert van de Riet, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link