UX & UI recruitment in Amsterdam

Finest People Amsterdam

Finest People Amsterdam is een recruitment consultancy met specialisatie in het bemiddelen van ervaren UX & UI talent. We bieden op maat gemaakte recruitment oplossingen en een transparante werving en selectie van hooggekwalificeerde UX & UI professionals die jouw organisatie helpen groeien.

Help mij zoeken

Advies van onze UX & UI recruiter

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft iedere recruiter bij Finest People Amsterdam een eigen focus discipline. Tijn Meijer is gespecialiseerd in het bemiddelen van UX & UI professionals.

Tijn kent alle ins en outs van het UX & UI-landschap en de professionals en organisaties daarin. Vragen over (het aannemen van) UX & UI professionals? Neem dan eens contact op met Tijn.

Een vrijblijvende vacature-check

Vrijblijvend checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Geef hiernaast dan een korte omschrijving van je vraag, of de te vervullen UX/UI vacature(s).

Nadat je het formulier hebt verstuurd, neemt Tijn contact met je op voor een korte kennismaking en het plannen van een (telefonische of fysieke) afspraak.

Tijdens deze afspraak bespreken jullie het ideale profiel en de voorwaarden. Daarna maak je al snel kennis de eerste kandidaten!

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UX & UI titels

Titels die onze klanten gebruiken in de zoektocht naar UX & UI talent beperken zich niet alleen tot UX- of UI Designer. Er wordt in dit vakgebied ook vaker gesproken over – onder andere – Interaction Designers, Product Designers, Service Designers, Visual Designers, Graphic Designers, Digital Designers en User Experience Designers.

Ben je niet zeker of dit het vakgebied is waarin jouw nieuwe collega actief in moet zijn? Neem dan eens contact op met onze UX & UI recruiter, Tijn Meijer. Tijn legt je graag uit wat de specialisten in zijn netwerk voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Contact Tijn

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vrijblijvende vacature-check

Klant-enquête

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input blijven wij onze dienstverlening t.a.t. verbeteren.

Contact

Maatwerk in UX & UI

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante UX & UI professionals alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een UX of UI professeional wilt aannemen, kan je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde consultant, Tijn Meijer, voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Een UX of UI professional aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een UX / UI professional meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een UX / UI professional aan te nemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze UX & UI recruiter ook dat je begint met een sterk fundament: Een UX of UI professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een UX of UI specialist aannemen, of meer weten over het aannemen van een UX of UI professionals? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze UX & UI recruiter, Tijn Meijer, via 020 8200 676.

Naar het contactformulier
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link