E-commerce recruitment in Amsterdam

Direct contact

Hulp bij het aannemen van digitaal talent

Finest People biedt hulp bij het aannemen van e-commerce specialisten die sterk bij jouw organisatie en groeibehoeften passen.

Onze e-commerce recruitment services zijn altijd maatwerk en we bieden een transparante werving en selectie van hooggekwalificeerd talent.

Ons uitgebreide netwerk omvat e-commerce specialisten van junior tot senior niveau, managers, directors en C-level professionals.

Ontdek meer

E-commerce recruitment consultant

Umut Yasar staat sinds de oprichting van Finest People Amsterdam (2010) in contact met de beste e-commerce specialisten van Nederland.

Hij kent de ins en outs van het Nederlandse e-commerce landschap en de vele professionals en organisaties daarin.

Vragen met betrekking tot (het aannemen van) e-commerce professionals? Neem dan contact op met Umut.

Sprekende cijfers

Ons netwerk is jouw grootste voordeel. Omdat Finest People al sinds 2010 dagelijks in contact staat met het Nederlandse digitale landschap hebben wij de persoon die jullie zoeken bij wijze van spreken gisteren al gevonden.

 • 500+ organisaties geholpen met het aannemen van +1000 digital professionals
 • 65% van onze voorgestelde kandidaten mogen op gesprek
 • 22% van deze kandidaten wordt aangenomen
 • 85% blijft langer dan 2 jaar in dienst

Meer weten? Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze collega’s.

Naar het contactformulier

Een vrijblijvende vacature-check

Benieuwd naar de e-commerce professionals die wij kunnen enthousiasmeren om bij jouw organisatie op gesprek te gaan?

Laat dan een bericht achter via dit formulier. Onze e-commerce recruiter neemt kort daarna contact met je op om kennis te maken.

Interesse? Dan kunnen jullie direct of in een vervolggesprek het ideale profiel en de voorwaarden bespreken.

Daarna maak je al snel kennis met de eerste kandidaten!

Direct contact? Bel: 020 8200 676.

 • Hidden
 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Meer over Finest People

We zijn al sinds 2010 actief in het digitale landschap van Nederland. Hierdoor hebben we een enorm sterk netwerk in digital professionals. Al onze recruitment consultants hebben een eigen niche-focus zodat we onze klanten en kandidaten altijd kunnen voorzien van het best mogelijke advies. Sterke matches maken we op zowel professionaliteit als persoonlijkheid en cultuur. Ontwikkeling is ons belangrijkste uitgangspunt en we gaan altijd voor een langetermijn samenwerking.

Klant-enquête: een 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven. Door deze input kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren!

Contact

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Big Hairy Audacious Goal

Het is ons ultieme doel om recruitment de naam te geven dat het verdient. Dit streven wij na door onze Big Hairy Audacious Goal (BHAG) te volgen in alles wat we doen: Lead by example to give recruitment a better name.

Dit houdt in dat we de leiding pakken op gebied van recruitment consulting in onze regio’s. Wij helpen onze klanten hun doelstellingen te bereiken en visie te ontwikkelen, door middel van de kern: het vinden van de juiste mensen.

De ultieme dienstverlening bestaat bij ons uit: kennis van de markt, heldere communicatie, klant en kandidaat kunnen challengen waar nodig, snel schakelen, het leveren van meerdere goede kandidaten voor elke zoekopdracht, en het maken van de perfecte match!

Meer informatie

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Zo kan je namelijk te allen tijde een gegronde keuze maken of een kandidaat goed past bij je organisatie of niet.

Een e-commerce specialist aannemen, of meer weten over het aannemen van een e-commerce specialist? Laat dan een bericht achter via het contactformulier, of neem direct contact op met recruitment specialist Umut Yasar via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

Een e-commerce specialist aannemen?

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een e-commerce specialist meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Met een ecommerce specialist aannemen haal (en houd) je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze ecommerce recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een e-commerce professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie!

Wij stellen interessante e-commerce professionals alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken natuurlijk.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Meer informatie

De werving en selectie van e-commerce professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een e-commerce professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet e-commerce team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste e-commerce professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door en bespreken samen de propositie. Daarna gaan we in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste e-commerce professionals bij je voor, en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren. Tot en met het tekenen van het contract begeleiden wij het proces voor jou en jullie nieuwe e-commerce professional(s).

Vrijblijvend advies?

U aanmelden voor notificaties

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link