Recruitment voor E-commerce specialisten

Op zoek naar een E-commerce specialist?

Finest People staat sinds 2010 in contact met de beste e-commerce specialisten van Nederland. Specialisten die inzetbaar zijn voor vaste dienst, maar ook specialisten die inzetbaar zijn voor tijdelijk dienstverband. Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een starter, een specialist, een leider, of een compleet e-commerce team.

Contact

Advies van een gespecialiseerde consultant

Iedere recruitment consultant binnen Finest People focust zich op een eigen vakgebied binnen digital marketing of -sales. Zo kun je altijd op niveau sparren over je gewenste vakgebied. Recruitment consultant Frank Rück adviseert onze klanten over vraagstukken met betrekking tot het aannemen van E-commerce specialisten.

Meer over Frank

Vacature-check

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt Frank de vacante postie(s) van jouw organisatie grondig met je door, en matcht hij de meest geschikte e-commerce professionals aan de hand van jouw opgegeven criteria.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Zo kan je namelijk te allen tijde een gegronde keuze maken of een kandidaat goed past bij je organisatie of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 14 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Een e-commerce specialist aannemen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het aannemen van een e-commerce specialist meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Door een e-commerce specialist aan te nemen haal en houd je namelijk kennis in huis, de lijnen zijn korter, en de kosten zijn aanzienlijk lager.

Naast deze voordelen zorgt onze recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een e-commerce professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante e-commerce professionals alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een e-commerce professional wilt aannemen, kan je altijd contact opnemen met een van onze gespecialiseerde consultants voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

De werving en selectie van E-commerce professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een E-commerce professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet E-commerce team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste E-commerce specialist(en). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste E-commerce professionals bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een e-commerce specialist aannemen, of meer weten over het aannemen van een e-commerce specialist? Laat dan een bericht achter via het contactformulier, of neem direct contact onze e-commerce consultant Frank Ruck via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link