Recruitment voor Marketplace Professionals

Een marketplace professional aannemen

Finest People helpt je met het aannemen van marketplace professionals die jouw organisatie laten groeien. Onze professionals zijn inzetbaar voor zowel vast- als tijdelijk dienstverband. Dus je organisatie hoeft nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een starter, een marketplace specialist, een director, of een compleet team om je marketplace strategie uit te rollen.

Contact

Advies van een gespecialiseerde consultant

Iedere recruitment consultant binnen Finest People focust zich op een eigen vakgebied binnen digital marketing of -sales. Zo kun je altijd op niveau sparren over je gewenste vakgebied. Recruitment consultant Achraf Nouinou adviseert klanten van Finest People over vraagstukken met betrekking tot het aannemen van Marketplace Professionals.

Meer over Achraf

Vacature-check

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt Achraf de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door, en matcht hij de meest geschikte marketplace professionals aan de hand van jouw opgegeven criteria.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Zo kan je namelijk te allen tijde een gegronde keuze maken of een kandidaat goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 14 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende marketplace professional vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan.

Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Vacature-check

Een marketplace professional insourcen

Als je kijkt naar de langetermijngroei van je organisatie, dan ligt het insourcen van een marketplace professional meer voor de hand dan het outsourcen van werkzaamheden op dit gebied. Je haalt en houdt zo kennis in huis, zorgt voor korte lijnen, en drukt de kosten op lange termijn.

Naast deze voordelen zorgt onze recruitment consultant ook dat je begint met een sterk fundament: Een marketplace professional met sterke overeenkomsten op jouw gewenste skillset en een goede fit met de cultuur van je organisatie.

Meer informatie

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

De werving en selectie van Marketplace professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een marketplace professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet Marketplaces team om de marktpositie van je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste marketplace professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste marketplace professionals bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Werkwijze

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd wordt geïnvesteerd in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een marketplace professional aannemen, of meer weten over het aannemen van een marketplace professional? Laat dan een bericht achter via het contactformulier, of neem direct contact op met Achraf Nouinou via 020 8200 676.

Naar het contactformulier

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link