Finest People - Big Hairy Audacious Goal

BHAG

In veel zakelijke boeken wordt benadrukt hoe cruciaal het is om de juiste mensen te vinden, vaak verbeeld als “de juiste mensen op de bus krijgen”. Geïnspireerd door dit principe, streven wij ernaar recruitment de erkenning te geven die het verdient. Onze Big Hairy Audacious Goal (BHAG) is om door voorbeeld te leiden en recruitment een betere naam te geven: Lead by example to give recruitment a better name.

Wij nemen het voortouw in recruitment consulting binnen onze regio’s en helpen onze klanten hun doelstellingen te bereiken. Onze dienstverlening omvat diepgaande marktkennis, heldere communicatie, en het vermogen om zowel klant als kandidaat uit te dagen. We schakelen snel, leveren meerdere geschikte kandidaten voor elke zoekopdracht, en streven altijd naar de perfecte match.

Contact met een consultant

Numbers

Van onze kandidaten wordt 65% uitgenodigd voor een 1ste interview. 70% daarvan wordt uitgenodigd voor een 2de interview. 50% daarvan wordt aangenomen. 85% van deze kandidaten blijft langer dan 2 jaar in dienst.

Ontwikkeling als uitgangspunt

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van:

  • de organisaties van onze klanten
  • de carrières van onze kandidaten
  • onze teamleden als individu
  • Finest People als organisatie.

Naast dat wij professionele ontwikkeling toejuichen, motiveren wij zowel eigen collega’s als kandidaten een mind-set aan te nemen dat je nooit uitgeleerd bent op persoonlijk gebied. Privégeluk en werkgeluk (en vice versa) zijn vaak nauw verbonden!

Meer over onze diensten

Develop yourself

Zoals je hierboven hebt gelezen nemen wij ontwikkeling altijd als uitgangspunt. Dit is ons kerndoel. Om bewustwording te creeren m.b.t. dit onderwerp vragen wij onze collega’s om de 5 kernwaarden van Finest People eigen te maken en hiernaar te handelen.

Neem volledig je verantwoordelijkheid in alles wat je doet. Sta op en wees pro-actief. Zoek daarom nooit naar excuses, maar vraag jezelf af wat jij eraan kunt doen.

Wanneer je ergens tegen aanloopt, denk dan in oplossingen. Kom niet met een vraagstelling over een probleem, maar denk alvast na over de mogelijkheden.

Dit geldt voor alles en iedereen. Naar klanten, kandidaten, collega’s, et cetera. Dit vertaalt zich in alles. Denk bijvoorbeeld aan woordkeuze, handelingen, omgang met apparaten, kantoor. Handel ook altijd met respect voor iedereen, en niet alleen met gedachte vanuit de business. Heb ook vooral respect voor jezelf.

Recruitment is een business waar er snel gehandeld moet worden. Als je vandaag iets moet doen, wacht dan niet tot morgen. Doe het meteen en pak het gelijk op. Maar, als er iets heel belangrijk is, ga dan niet te snel. Overleg het intern, vraag om hulp en advies. Dus overhaast hetgeen wat meer aandacht vraagt niet.

Dit benadrukt het belang van concrete prestaties en resultaten die we behalen door onze toewijding en harde werk. Elk succes wordt gemeten aan de hand van de resultaten die we leveren, wat rechtstreeks invloed heeft op onze reputatie en succes in de markt.

Onze diensten

Omdat we al sinds 2010 actief zijn in ons vakgebied hebben we een groot netwerk in digital professionals die beschikbaar zijn voor zowel vast- als tijdelijk dienstverband. Daarom hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een (young) professional, een tijdelijke specialist, een digitale leider, of een compleet digitaal team.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Meer weten? Stuur een bericht

Over Finest People

Omdat elke recruitment consultant een eigen niche-focus heeft, kunnen wij je altijd voorzien van het best mogelijke advies. Door deze focus trouw te blijven sinds 2010, hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd. Dit stelt ons in staat snel te handelen en sterke matches te maken o.b.v. professionaliteit en persoonlijkheid/cultuur. Daarbij gaan wij altijd voor een langetermijn samenwerking, met ontwikkeling als grootste uitgangspunt.

Werkwijze

We starten met je behoeftebepaling; Waarom is de vacature er? Welk probleem lost de vacature op? Welke kandidaat past het beste op de behoefte? Welke achtergrond, skill-set en bijvoorbeeld persoonlijkheid is gewenst? Vanuit daar bepalen we precies wie de doelgroep is, en waar wij ons vizier op zullen richten.

Met deze specifieke doelgroep in het achterhoofd, gaan we uw propositie richting de doelgroep helder stellen. We maken hier een eerlijke observatie om de elementen uit uw propositie te distilleren, zodat we zeker zijn dat we de best mogelijke specialisten bij je aan tafel krijgen. Met die informatie gaan we campagnes uitzetten en met ons netwerk in gesprek: Doelgroep engagement.

Wanneer we in gesprek zijn met de doelgroep, kwalificeren wij aanvankelijk of zij de gewenste professionele achtergrond hebben. Tegelijkertijd bepalen we of hun behoefte ook aansluit bij de propositie van uw organisatie. Wanneer er een match is, presenteren wij de betreffende vacature.

Wanneer een kandidaat de gewenste achtergrond heeft, en zelf ook duidelijke interesse toont in uw propositie en organisatie, dan stellen wij de kandidaat voor. Met uitgebreide achtergrond informatie uiteraard. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van een kandidaat.

Wanneer je de kandidaat uit wilt nodigen voor een kennismaking, stappen we het sollicitatieproces in. Voor jou begint het werk eigenlijk hier pas! Sollicitatieprocessen zijn complex en de juiste kandidaten aantrekken (en aanhouden) heeft veel om handen. Daarom spreekt een gespecialiseerde consultant van Finest People beide partijen vóór ieder gesprek, en na ieder gesprek. Dit zorgt voor optimale communicatie en een duidelijke informatieoverdracht.

Wij helpen met het neerzetten van een optimale candidate journey om het enthousiasme van de specialisten tijdens het gehele proces vast te blijven houden. Tegelijkertijd helpen wij om aan het einde van een proces een duidelijke ‘ja’ of een duidelijke ‘nee’ uit te kunnen spreken.

Last but not least helpen wij in de aanbiedingsfase om de juiste aanbieding te kunnen geven aan de kandidaat. In dit onderdeel van het proces komt onze 10+ jaar ervaring in het vak en de vertrouwensband met onze kandidaten goed van pas.

De bemiddeling is geslaagd! Het intensieve contact tussen beide partijen wordt minder, maar we schakelen nog periodiek met beide partijen om te kijken hoe de zaken er voor staan. Onze consultants blijven altijd beschikbaar voor verder consult.

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Great Place to Work!

Finest People is Great Place To Work-Certified! Ons team gaf een royale *9,5* a.d.h.v. een uitgebreide (anonieme) vragenlijst van Great Place To Work® Nederland, waarbij onderwerpen zoals werkplezier, verbondenheid, trots en kameraadschap breed uitgelicht werden. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat we met zo’n hecht en gezellig team mogen samenwerken!

Bij Finest People werken betekent ook dat je ons gaat ondersteunen met het voortzetten van onze allergrootste missie: “Lead by example to give recruitment a better name“. Door het juiste voorbeeld te geven willen wij de clichés rondom recruitment doorbreken, en mensen de kunst en waardevolle toevoeging van het vak weer laten inzien. Meer weten? Check onze vacatures hieronder.

Werken bij Finest People
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link