Digital Sales Recruiters in Amsterdam

Sales Recruitment x Finest People

Finest People staat sinds 2010 in contact met de beste digital sales specialisten van Nederland. Onze focus ligt voornamelijk op het aannemen van digital sales professionals met specialisatie op Media, E-commerce, Advertising & SaaS. Ons netwerk bestaat uit sales professionals die inzetbaar zijn voor zowel vast- als tijdelijk dienstverband. Zo hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten.

Breng mij sales professionals!

Advies van digital sales recruiter Pim

Iedere recruitment consultant bij Finest People Amsterdam focust zich op een eigen vakgebied. Zo specialiseert Pim Werners zich bijvoorbeeld in het bemiddelen van digital sales specialisten. Veel van onze klanten hebben een hoofdkantoor in Amsterdam, maar wij bedienen organisaties door heel Nederland. Vragen met betrekking tot het aannemen van digital sales specialisten? Laat vrijblijvend je vraagstuk achter en Pim neemt contact met je op!

Contact Pim

Start je zoektocht!

Geef een korte omschrijving van je vraag of de te vervullen digital sales vacature(s) van je organisatie in het bijbehorende veld als je graag wilt dat een van onze collega’s (vrijblijvend) voor je gaat kijken wat we voor je kunnen doen.

Om precies vast te stellen waar je naar op zoek bent, neemt onze digital sales recruiter de vacante positie(s) van jouw organisatie grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale sales professional is vastgesteld, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de digital sales professional goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk

Omdat ontwikkeling altijd ons uitgangspunt is, stellen wij interessante sales professionals alleen voor als er een sterke match is met jouw gevraagde achtergrond, ervaring en vaardigheden. En als de professional met de juiste motivatie een carrièrestap wilt maken.

Als je een sales professional wilt aannemen, kan je altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde sales recruitment consultant voor een vrijblijvende kostenschets en advies.

Contact

Klant-enquête: 8,6!

Onze consultants zijn gek op feedback. Daarom sturen zij hun klanten na elke bemiddelingsprocedure een korte enquête toe (±1 minuut). Hierin wordt onder andere gevraagd om 5 stellingen te beoordelen met een cijfer van 1 t/m 10.

De stellingen geven ons een goed inzicht in ons presteren m.b.t. de communicatie tijdens het bemiddelingsproces, de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, het wervingsproces op zich, en de kennis en expertise van de betreffende consultant.

Het resultaat: Wij kregen in 2022 een gemiddelde 8,6 als klant-beoordeling! Wij zijn trots op de werkwijze van onze collega’s, en dankbaar voor de waardevolle input die onze klanten gaven.

Meer over onze werkwijze

Ontwikkeling

Bij Finest People nemen we ontwikkeling altijd als uitgangspunt. We staan voor de ontwikkeling van de organisaties van onze klanten, voor de carrières van onze kandidaten, voor onze teamleden als individu, en voor de ontwikkeling van Finest People als organisatie.

Brand promise

Onze grootste merkbelofte is dat we altijd een passende kandidaat vinden die bij je op gesprek wilt komen. Als wij niet met zekerheid kunnen zeggen dat wij een passende match kunnen maken, beginnen we er niet aan. Daarnaast beloven we de beste begeleiding voor zowel klant als kandidaat. Met altijd open en eerlijke communicatie.

Uiteindelijk kunnen we dit alleen bewijzen door het te doen: “The proof of the pudding is in the eating”. Dat kan zonder risico en zonder kosten met een van onze producten: No cure no pay. Je betaalt dan alleen op het moment dat iemand daadwerkelijk wordt aangenomen.

Contact

De werving en selectie van digital sales professionals

We kunnen je van dienst zijn met de werving en selectie van een digital sales professional om je team te versterken, maar we kunnen je ook ondersteunen in het opzetten van een compleet digital sales team om je organisatie te versterken.

Finest People begeleidt je in elke stap van het aannemen van je gewenste digital sales professional(s). We lopen samen de behoeftebepaling door, bespreken de propositie, en gaan vervolgens in gesprek met de doelgroep.

Vervolgens stellen we de beste digital sales professionals bij je voor en helpen we bij het inplannen van de interviews. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Meer info

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er tijd geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Een digital sales professional aannemen, of meer weten over het aannemen van een digital sales professional? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met onze digital sales recruiter, Pim Werners, via 020 8200 676.

Neem contact op!
Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link