Interim oplossingen | Digital marketing & -Sales

Een tijdelijke digitale specialist aannemen?

Finest People helpt je met het aannemen van tijdelijke digitale specialisten. Door onze +10 jaarervaring hebben we een sterk digitaal netwerk en veel kennis van het digitale vakgebied. We kunnen snel schakelen, en stellen interessante interim professionals alleen voor als wij zeker weten dat zij een succes kunnen maken van jouw interim opdracht.

Contact

Vrijblijvend advies inwinnen:

Geef een korte omschrijving van je vraag of de te vervullen positie(s) van je organisatie in het bijbehorende veld als je graag wilt dat een van onze collega’s (vrijblijvend) voor je gaat kijken wat we voor je kunnen doen.

Om precies vast te stellen naar wat voor interim professional je zoekt, neemt een van onze recruitment consultants de vacante positie(s) van jouw organisatie eerst grondig met je door. Nadat het profiel van de ideale tijdelijke digital professional is vastgesteld, en we het samen eens zijn over de voorwaarden, krijg je snel de eerste profielen toegestuurd.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten altijd wanneer en aan wie ze worden voorgesteld. Hierbij wordt altijd zoveel mogelijk informatie verschaft. Alleen op deze manier kan je namelijk een gegronde keuze maken of de betreffende interim professional goed bij je organisatie past of niet.

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van een Interim specialist

Met tijdelijke drukte door een nieuwe klant of extra opdracht kan je een interim specialist inschakelen voor bepaalde tijd zodat je geen potentiele omzet hoeft mis te lopen. Onze consultants kunnen voor je berekenen of een interim professional in jouw geval rendabel is.

Omdat het inschakelen van een interim professional vaak een snelle en last-minute beslissing is, nemen wij de volledige administratie voor je uit handen zodat de tijdelijke specialist direct en zonder gedoe aan jouw opdracht kan beginnen.

Een tijdelijke specialist kan de kennis van je gespecialiseerde team hands-on naar een hoger niveau brengen. Leren in de praktijk is stukken voordeliger en krachtiger dan een cursus of theorie. Het brengt meer stabiliteit in de continuïteit van je bedrijf.

Interim professionals kunnen bepaalde opgaven beter aanvliegen dan professionals die al langer in dienst zijn. Door hun frisse blik en ervaring in soortgelijke projecten zien zij eerder knelpunten en mogelijkheden die niet eerder zijn ontdekt door je huidige team.

Er is een laag risico verbonden aan het inschakelen van een interim professional omdat je zelf in de hand hebt hoe lang je een samenwerking aangaat, omdat je van tevoren de kosten en potentiele omzet kunt afwegen, en omdat je een tijdelijke professional in huis haalt die met skill-set is gematcht op jouw specifieke opdracht.

Kosten

De kosten van een interim professional worden berekend aan de hand van de duur van het project en/of het uurtarief van de professional. Omdat wij de volledige administratie en uitbetaling regelen, is je professional direct inzetbaar.

Meer diensten

Omdat ons netwerk bestaat uit specialisten die beschikbaar zijn voor tijdelijk- en vast dienstverband, hoeft je organisatie nooit met een (tijdelijk) capaciteitstekort komen te zitten. Of je nu op zoek bent naar een young professional, een specialist of een digitale leider.

Naast onze interim oplossingen, kan je ons ook inschakelen voor het vinden van specialisten in vast dienstverband, executive search, het (uit)bouwen van digitale teams en het begeleiden van een digitale transformatie.

Let op: Scammers actief
Lees meer >

U aanmelden voor notificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link

Subscribe to job alerts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link